ännu en gång är det jullan som tvingar hit mig

den 2012-05-09 klockan 22:34:58
Sitter hemma i soffan, första skoldagen det här året som jag är hemma och sjuk. Eller, sjuk och sjuk. Fick en smäll i huvudet igår under fotbollsmatchen, och med den medföljde en huvudvärk som inte gick över. Så blev en hemmadag idag. Känner att hjärnan har börjat ta sommarlov, men med 5 äkta skoldagar kvar så borde det nästan vara tillåtet?

Det enda som suger är att jag missar en av de ganska få dagarna jag har kvar med alla. För insåg det lite tidigare idag, att även om jag har en månad kvar, så är det bara två veckor tills jag har familjen här. Och då kommer det inte att vara samma sak längre. Två veckor kvar av mitt liv här. Förstå mig inte fel nu, jag är taggad på att träffa alla igen, ska bli grymt kul! Men... äsch. Kanske måste man vara en utbytesstudent för att förstå vad jag menar. Så ska nog inte ens försöka få ur mig allting jag tänker och känner.
tanken på alla fina där hemma gör mig iallafall väldigt glad när huvet snurrar!Kommentarer
Postat av: Jullan

Bra tove att du verkligen går in med det här att blogga, gillas. Fortsätt underhålla oss den sista tiden du är i USA nu.

2012-05-10 @ 11:47:34
Postat av: Linnéa

Kan inte förstå att du snart kommer hem till lilla Skellefteå igen. Ett år har snart passerat och tiden har bara sprungit iväg. Minns det som igår när vi sa hejdå på min gård och du cyklade iväg för att åka iväg på ditt livs resa! Och aldrig någonsin har vi skypat!!! Vad har vi gjort? Vi får ta igen allting sen<3

2012-05-11 @ 09:59:59
URL: http://endagsomlinnea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback