Call me maybe?

den 2012-05-28 klockan 14:59:29
Hur många "high school movie" ögonblick jag än har fått uppleva det här året så finns det absolut INGET som klår det här, från graduation. Det kändes på riktigt som om jag hade hamnat mitt i "High School Musical"!! Tror att ord är överflödiga, ni får helt enkelt checka in videon själva!Drive-in movie

den 2012-05-22 klockan 15:20:40
Fick uppleva ännu ett "wow, känns som jag är med i en High School film"-ögonblick igår kväll. Supercoolt!

Do what you can, with what you have, where you are

den 2012-05-20 klockan 04:39:00
Har knappt hunnit med att andas den senaste veckan. har spelat fotboll, varit till mall of america, campat på skolgården tillsammans med resten av alla seniors,partyshoppat inför graduation, varit på senior party in the cities, sprungit ett 5k, gått i en parad, åkt karuseller, testat mini donuts, sovit alldeles för lite och ätit alldeles för mycket onyttigt. Jaa, där fick ni en sammanfattning av mina tio senaste dagar i en mening. Har det verkligen gått tio dar sen jag uppdaterade senast? Känns absolut inte som att det var så länge sen. jag har det så grymt bra här just nu, fast jag gråter och skrattar om vartannat. har fått några riktigt bra vänner som det kommer göra så himla ont att lämna, så vill inte ens tänka på det. Men istället för att vara ledsen över det så tänker jag vara glad för att jag haft sån tur, för att jag fick möjligheten att komma hit och träffa så underbara människor.

ännu en gång är det jullan som tvingar hit mig

den 2012-05-09 klockan 22:34:58
Sitter hemma i soffan, första skoldagen det här året som jag är hemma och sjuk. Eller, sjuk och sjuk. Fick en smäll i huvudet igår under fotbollsmatchen, och med den medföljde en huvudvärk som inte gick över. Så blev en hemmadag idag. Känner att hjärnan har börjat ta sommarlov, men med 5 äkta skoldagar kvar så borde det nästan vara tillåtet?

Det enda som suger är att jag missar en av de ganska få dagarna jag har kvar med alla. För insåg det lite tidigare idag, att även om jag har en månad kvar, så är det bara två veckor tills jag har familjen här. Och då kommer det inte att vara samma sak längre. Två veckor kvar av mitt liv här. Förstå mig inte fel nu, jag är taggad på att träffa alla igen, ska bli grymt kul! Men... äsch. Kanske måste man vara en utbytesstudent för att förstå vad jag menar. Så ska nog inte ens försöka få ur mig allting jag tänker och känner.
tanken på alla fina där hemma gör mig iallafall väldigt glad när huvet snurrar!pappa, vi vann dagens fotbollsmatch med 3-2, så nu vet du det!

den 2012-05-04 klockan 03:22:36
vet ni en sak? Om precis 3 veckor så har jag hela min underbara älskade familj här. Kan knappt tro att det är sant. Guys, fattar ni att den där dagen man aldrig trodde skulle komma när det var sådär tungt i november faktiskt är nära nu? Kan knappt vänta tills jag får se er igen!!

Och fram tills dess... jaa, livet rullar på (snarare rusar fram) i 110mph ungefär, så mycket som ska hinnas med. Precis som det ska vara med andra ord! Jag har 11 skoldagar kvar.. och en av dom kommer jag skippa för en tur till Mall Of America (Stacia fyller 18), och sen är det Service Learning Day oxå. Vad lämnar det? Inte ens 10 dagar. Jag menar.. klart jag är taggad på sommarlov, men samtidigt.. usch. 

Avslutar med att vara lite ego sådär som man kan känna för att vara en torsdagkväll? nää, men tänkte visa er några av mina senior pictures, min vsyster ashley är fotograf, så hon tog dom åt mig! Och det här är 3 av dom (tror jag) som jag kommer framkalla och ha och ge bort till folk på mitt graduation party.

4/28/12 prom

den 2012-05-01 klockan 13:01:31
lovade lite bilder från prom, så här kommer några stycken. Har inte fått gruppbilderna än, men dom kommer upp på facebook så småningom. Prom är iallafall definitivt nånting jag är himla glad att jag fick uppleva här i USA! Själva skoldelen av det hela var ganska lame, något som var förväntat. Men det var väldigt kul att se alla uppklädda och fina. Före och efter själva skolan var däremot jättekul!