en lite ordentligare uppdatering

den 2012-04-01 klockan 01:54:46
Lördagkväll, sitter och väntar på Sam, och kände att orken att ta tag i ett blogginlägg faktiskt fanns där (okej, i början i alla fall, mot slutet blev det lite jobbigare..)
Har inte riktigt haft tid att uppdatera med bilder och sånt i veckan, och sen bestämde sig min dator för att bråkas och gå sönder litegrann också, så jaa. Har hursomhelst haft en alldeles bra vecka! Och faktiskt ansträngt mig med kameran, för första gången under hela Mars månad..

Har varit och sett på Silent Messengers. En grupp ungdomar som tränat in en teater (fast utan ord, vet inte vad det kallas men) som handlar om Jesus och påsken. Hade en hel del kompisar som var med, så det var kul att se faktiskt. Coolaste gudstjänsten jag varit på i USA får jag säga
Torsdag och fredag spelade vi våra två första fotbollsmatcher. Två förluster, 4-1 och 6-0.
Våra matcher är ganska spännande, och rätt oförutsägbara om man säger så. Första matchen spelade jag sweeper, och igår blev jag satt som vänster forward. Kände mig rätt vilsen där uppe, men tydligen kommer jag att få stanna kvar där? Enda positionen jag aldrig spelat förut, så det är rätt nice! Visst, vi kanske inte är kung, men det spelar ingen roll, tjejerna är glada och vi har kul tillsammans iallafall. Och med tanke på att vi redan efter första matchen hade nått upp till lika många mål som vi fixade förra säsongen totalt (1) så kan det ju bara gå uppåt i vår?
Och i torsdags var det dödligt kallt efter matchen (Wisconsin och den hemska vinden, kommer INTE att sakna den alls), men vi stannade snällt kvar och hejade på JV för deras match, som spelades efter våran.


Jewlery shopping for prom med Hannah och hennes mamma. Plus ett besök på target för att checka in allt påskgodis! (hittade det awesomest jag sett hittills, inget skämt. visar en video på det senare!)

Och vad hittade vi på target om inte... färdiggjord PB-J! För den som tycker det känns jobbigt med två burkar så kan man alltså få det på direkten istället!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback