T.G.I.F

den 2012-03-24 klockan 01:04:03
I foods bakade vi maränger igår, och idag var det dags att äta upp dom, så vi lyxade till det med bär och hemmagjorda maränger under 7th hour. Passade ju fint sådär innan träningen. Och hela veckan så har vädret desutom varit alldeles utmärkt för fotbollsträning utomhus. Temperaturen har legat nånstans runt 65-70 grader, så det har varit riktigt nice. Idag hade vi dessutom solsken, ännu ett plus.
Och nu är det äntligen fredaaag. Om en stund ska jag ta mig en löptur, och sen parkerar jag mig i soffan framför en film. Helgen som kommer bjuder på en ordentlig skype med familjen, ett överraskningsparty och the hunger games. Låter inte illa alls :)

Och vet ni vad? Som grädde på kronan så bestämde Michelle sig för att göra en sats peanutbutter chocolate chip cookie dough också. Inte för att baka kakor, utan för att hon och jag var sugna på cookie dough helt enkelt. Tove klagar inte!


Kommentarer
Postat av: Hanna

Hej Tove!

Jag håller på med ett skolarbete om Wisconsin, och anledningar varför man borde flytta dit, men hittade ingen rolig information på internet.

Så nu tänkte jag höra med dig om du har några bra anledningar till varför man borde åka till Wisconsin :)Kram Hanna

2012-03-24 @ 11:03:15
URL: http://htphoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback