3/25/12 tiden flyyyger

den 2012-03-26 klockan 03:26:02
Det är så konstigt dedär med tiden... Ibland kan en enda vecka kännas som en hel månad, men när jag tittar på datumet så känns det som om den går fortare än vad jag hinner med. För att inte tala om helgerna, dom svischar bara förbi.

Igårkväll var det iallafall dags för Kelsey's surprise party. Och vilken överraskning det blev. Hennes ansiktsuttryck när hon kom in i byggnaden och såg alla oss där var värt ganska så mycket. Själv trodde hon att hon var påväg till ett retirement party (pensionsparty? Jag var tvungen att använda google translate där, men är inte säker på att det är ett riktigt ord?), så hon fick en mindre chock. Så det blev en bra kväll, med livemusik och allting. 

Och idag var det somsagt bio och Hungerspelen som gällde. Tidsoptimister som vi (the Albrigtson's) är så kommer vi inlallandes på biografen 2:56, och filmen skulle börja klockan 3. När vi kommer till biljettstället så säger tjejen - vi har bara åtta biljetter kvar. Highscore, för vi var ett sällskap på åtta. Så vi tog oss in precis i rätt ögonblick, för grabben som kom efter oss ville nämligen också se den. 
Det har verkligen varit en stooor grej med den här filmen här i USA, vet inte riktigt hur det är i Sverige, men här är den huge. Alla pratar om den, läser böckerna, skaffade tröjor inför premiären osv. Men efter att ha sett den så vet jag inte riktigt vad jag ska tycka... Böckerna är grymma, filmen var väl rätt bra den med, men det var så väldigt mycket från boken som inte fanns med. Inte för att det var oväntat men det gjorde det hela lite sämre. Men på det stora hela så var det en spännande, inte illa gjord film. Så det blev en skön, slapp söndagseftermiddag, precis vad jag behövde.

Kommentarer
Postat av: anonym

Blogga mer :)

2012-03-27 @ 14:42:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback