I'll be by your side, kiddo!

den 2012-06-03 klockan 04:46:20
Ligger på ett hotellrum i Florida och funderar över hur konstigt allting känns just nu. Har lämnat Woodville och Wisconsin. Alla mina vänner. Känns så overkligt, tror inte riktigt jag förstått det ännu. För som Tori sa torsdagkväll innan jag for, "It feels like your coming back. like your just gonna be gone for a couple of days.." Och jag kan inte annat än hålla med.
Men så äre det ju inte. Och jag gillar det inte. På tisdag ska jag träffa Sam och hennes mamma en sista gång när jag och pappa mellanlandar i Minneapolis påväg hem, och jag längtar inte alls. Eller jag längtar efter dom, men att veta att det kommer vara sista gången på ett bra tag som vi ses... Nae. Tanken får mig att känna mig så tom.

På den ljusa sidan - jag är äntligen tillsammans med min älskade familj igen och vi har det bra i 40gradig värme. Snart är jag hemma igen, Sverige!
Tori och Sam, mina bästa. Kommer kännas så väldigt tomt utan dom.

Kommentarer
Postat av: faster Gunilla

Jag förstår att det här känns en aning konstigt. Du har vetat så länge och Nu är Juni här, och du böjar din hemresa. Jag får också känslan att du nog ska tillbaka, så ni ses igen, det kanske blir lite enklare att skiljas med det i bakhuvudet. Du är så Välkommen hem till Skellefteå, och som du kanske vet så tar Lina studenten. Kom gärna till Myckle när du kan! Hälsningar från oss alla i Myckle=)

2012-06-03 @ 14:15:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback