Vad har hänt sen sist?

den 2012-01-23 klockan 23:54:50
16:54
Fredag innebar en ledig dag, och jag for med våran kyrka till en skidbacke!
Aaron visade äkta Amerikanskt skidmode
jag bjöd med Daria, en utbytesstudent från Italien. Hon åker hem på torsdag... kommer sakna henne jättemycket.
Vi hade ganska roligt åt alla skillnader det fanns mellan skidbackarna vi är vana vid och skidbackarna vi åkte i.


Hade en sleepover med Sam och Kelsey fredag-lördag. Vi bakade hemmagjorda pizzor, badade jacuzzi och såg på film. Bland annat så såg vi "the girl with the dragon tattoo" på svenska. Jag somnade till nångång under kvällen, och vaknade upp klockan 2:15 till ljudet av svenska röster. Spårat konstig känsla.

Söndagen spenderade jag med Sam och hennes familj. Eftersom att jag inte kommer att hinna ha min födelsedag innan jag åker hem till Sverige så tyckte dom att dom skulle få fira min "halvfödelsedag" istället, vilket blir January 23. Så dom bjöd på mat, med tårta och allt, plus presenter. Dom är för gulliga alltså. Så det bestod våran söndag av, plus ett gäng disneyfilmer, kinect, just dance och en massa taggande inför Disney World!!
p.g.a att jag varit sjuk så länge så försöker jag att inte äta mjölk, för att se om det blir bättre. The Albrigtson's vet att jag älskar glass, så för att försöka hjälpa mig hade dom köpt tre olika sorters mjölkfri glass. Provade på alla tre, och det är inte lika bra som vanlig glass (inte som i sverige, där den mjölkfria glassen är god) men två av dom var helt okej. Så dom fick jag med mig hem!

Jag sov över där, och imorse fick jag kakor till frukost. Hade berättat för Sam's mamma att i Sverige får man frukost på sängen på födelsedagen, så hon bakade kakor och kom upp med dom till mig. Dagen blev ju inte sämre av att vi har fått snö, vägarna är isiga, så vi fick en 2 timmar sen start. Skolan blev uppskjuten två timmar alltså. Vilken lycka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback