Lördag

den 2012-04-21 klockan 17:56:18
Oops, här ekar det lika tomt som i min plånbok ungefär... Fast inte riktigt, var nämligen och tog ut pengar idag! Mitt kort funkar inte alltid, så jag är stammis på bensinmacken här, kommer in flera gånger i veckan för att använda deras ATM-maskin. Eller för att köpa tuggummi. Eller choklad... var lite pinsamt i början, men nu har jag ungefär blivit polare med varenda en av dom som jobbar där, så det spelar ingen roll. Plus att jag ändå inte har så länge kvar här. Idag är jag ensam hemma och sjuk, så den här gången blev det förutom pengar en brownie-mix när jag var ner dit. Försöker mig på Peanut Butter Brownies, men orkade inte baka äkta brownies (skyller på sjukdomen?) så det fick bli en box med brownies, så slapp jag den delen av bakningen.

Inte så länge kvar somsagt... Hjälp, vars tog alla mina dagar, veckor och månader vägen? Jag vet faktiskt inte. Okej, visst, jag vet att jag har hunnit med så otrooooligt mycket om jag tänker efter, men ändå. Det gick så snabbt på något sätt? Och nu är det inte alls många veckor kvar innan jag säger hejdå till allting. Känns så himla tråkigt.

Har inte orkar med att blogga, känner inte någon riktig lust till det. Men efter lite påtryckningar från olika håll så tänkte jag försöka rycka upp mig liiite och skriva. Eller, tänkte lägga in några bilder och kalla det bra. De sista veckorna här är det en massa som händer, vilket känns bra såklart. Vill hinna med så mycket som möjligt och få ha en så grym tid som jag bara kan nu i slutet, så blogga är inte prio 1 direkt. Innan planet lyfter så ska jag bland annat hinna med en massa soccer games, prom, senior pictures, senior dinner med youth group, youth group lock in, the senior party, george's going away party, 17 May celebrations, ett 5k, GRADUATION, Mall of America, plus att jag vill spendera så mycket tid som möjligt med mina fina vänner. Och träffa min fina fina familj såklart, som kommer om en månad! Så.. lovar ett inlägg med foton från Prom när det är klart, men utöver det så får vi se hur mycket det blir helt enkelt. Lägger däremot upp bilder på facebook lite då och då, så där kan ni ju alltid checka om ni vill. Tills nästa gång, sköt om er. tusen kramar♥

En bild på Anna från en av matcherna, samt en bild på våra "Positivity Pants". Japp, ni kan nog räkna ut vad man måste göra för att få äran att dra på sig dom där brallorna under en veckas tid!

Efter ca. 7 månaders väntan så tog jag och Katelyn tag i saken, hade ett reese's party och testade White Reese's. Tyvärr blev ingen av oss direkt förälskade i dom, för söta. Ingenting klår vanliga reese's, så enkelt är det bara.
Lite random fotbollsbilder bara
Påskhelgen spenderades delvis med sam, jag bakade chokladbollar, Bryan visade mig alla hans djur och vi gick på påskäggsjakt med Sam's nephew. 
Anledningen till varför jag numera inte får springa ute ensam för Sam. Här i USA får man ingen andra chans inte, har man begått ett sånt här brott så hamnar man i tidningen med namn och bild.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback