Lördag

den 2012-04-21 klockan 17:56:18
Oops, här ekar det lika tomt som i min plånbok ungefär... Fast inte riktigt, var nämligen och tog ut pengar idag! Mitt kort funkar inte alltid, så jag är stammis på bensinmacken här, kommer in flera gånger i veckan för att använda deras ATM-maskin. Eller för att köpa tuggummi. Eller choklad... var lite pinsamt i början, men nu har jag ungefär blivit polare med varenda en av dom som jobbar där, så det spelar ingen roll. Plus att jag ändå inte har så länge kvar här. Idag är jag ensam hemma och sjuk, så den här gången blev det förutom pengar en brownie-mix när jag var ner dit. Försöker mig på Peanut Butter Brownies, men orkade inte baka äkta brownies (skyller på sjukdomen?) så det fick bli en box med brownies, så slapp jag den delen av bakningen.

Inte så länge kvar somsagt... Hjälp, vars tog alla mina dagar, veckor och månader vägen? Jag vet faktiskt inte. Okej, visst, jag vet att jag har hunnit med så otrooooligt mycket om jag tänker efter, men ändå. Det gick så snabbt på något sätt? Och nu är det inte alls många veckor kvar innan jag säger hejdå till allting. Känns så himla tråkigt.

Har inte orkar med att blogga, känner inte någon riktig lust till det. Men efter lite påtryckningar från olika håll så tänkte jag försöka rycka upp mig liiite och skriva. Eller, tänkte lägga in några bilder och kalla det bra. De sista veckorna här är det en massa som händer, vilket känns bra såklart. Vill hinna med så mycket som möjligt och få ha en så grym tid som jag bara kan nu i slutet, så blogga är inte prio 1 direkt. Innan planet lyfter så ska jag bland annat hinna med en massa soccer games, prom, senior pictures, senior dinner med youth group, youth group lock in, the senior party, george's going away party, 17 May celebrations, ett 5k, GRADUATION, Mall of America, plus att jag vill spendera så mycket tid som möjligt med mina fina vänner. Och träffa min fina fina familj såklart, som kommer om en månad! Så.. lovar ett inlägg med foton från Prom när det är klart, men utöver det så får vi se hur mycket det blir helt enkelt. Lägger däremot upp bilder på facebook lite då och då, så där kan ni ju alltid checka om ni vill. Tills nästa gång, sköt om er. tusen kramar♥

En bild på Anna från en av matcherna, samt en bild på våra "Positivity Pants". Japp, ni kan nog räkna ut vad man måste göra för att få äran att dra på sig dom där brallorna under en veckas tid!

Efter ca. 7 månaders väntan så tog jag och Katelyn tag i saken, hade ett reese's party och testade White Reese's. Tyvärr blev ingen av oss direkt förälskade i dom, för söta. Ingenting klår vanliga reese's, så enkelt är det bara.
Lite random fotbollsbilder bara
Påskhelgen spenderades delvis med sam, jag bakade chokladbollar, Bryan visade mig alla hans djur och vi gick på påskäggsjakt med Sam's nephew. 
Anledningen till varför jag numera inte får springa ute ensam för Sam. Här i USA får man ingen andra chans inte, har man begått ett sånt här brott så hamnar man i tidningen med namn och bild.

Reese's, want one now!

den 2012-04-04 klockan 11:52:35
Igår tog Blackhawks girls soccer team sin första seger på 2 år! Grymt roligt, vi har faktiskt utvecklats bara under dom här 2½ veckorna vi tränat. Alla blev jättetaggade och glada, coacherna också. Mrs. Larson blev faktiskt så glad att hon bestämde sig för att ställe in viktlyftningen som vi egentligen skulle ha 07:15 idag på morgonen, så det var ju inte helt fel.

Men den egentliga anledningen till varför jag bloggar (förutom att klockan är snart 5 på morgonen och jag inte har något bättre för mig..) är att jag tänkte visa er vad jag hittade på target i helgen. Är det svårt att förstå varför jag älskar USA?


Tack för hjälpen guys!!

den 2012-04-03 klockan 03:45:48

I söndags så bestämde jag mig för att hänga på en grej kelsey håller på med. För påsk så har hon gett upp glass, godis, kakor, allt onyttigt, i typ en månad nu. Det här är sista veckan, och jag ska testa det igen för att se om jag klarar det. (förra gången lyckades jag i två dagar..). Så det beslutet tog jag söndagmorgon... Och vad tror ni jag hittar i posten när jag kommer hem från träningen denna måndagkväll? Det första lösviktsgodiset mina föräldrar skickat mig på hela året! tack!! Tur att tajming alltid har varit eran grej... Kinda hoppas veckan går snabbt


en lite ordentligare uppdatering

den 2012-04-01 klockan 01:54:46
Lördagkväll, sitter och väntar på Sam, och kände att orken att ta tag i ett blogginlägg faktiskt fanns där (okej, i början i alla fall, mot slutet blev det lite jobbigare..)
Har inte riktigt haft tid att uppdatera med bilder och sånt i veckan, och sen bestämde sig min dator för att bråkas och gå sönder litegrann också, så jaa. Har hursomhelst haft en alldeles bra vecka! Och faktiskt ansträngt mig med kameran, för första gången under hela Mars månad..

Har varit och sett på Silent Messengers. En grupp ungdomar som tränat in en teater (fast utan ord, vet inte vad det kallas men) som handlar om Jesus och påsken. Hade en hel del kompisar som var med, så det var kul att se faktiskt. Coolaste gudstjänsten jag varit på i USA får jag säga
Torsdag och fredag spelade vi våra två första fotbollsmatcher. Två förluster, 4-1 och 6-0.
Våra matcher är ganska spännande, och rätt oförutsägbara om man säger så. Första matchen spelade jag sweeper, och igår blev jag satt som vänster forward. Kände mig rätt vilsen där uppe, men tydligen kommer jag att få stanna kvar där? Enda positionen jag aldrig spelat förut, så det är rätt nice! Visst, vi kanske inte är kung, men det spelar ingen roll, tjejerna är glada och vi har kul tillsammans iallafall. Och med tanke på att vi redan efter första matchen hade nått upp till lika många mål som vi fixade förra säsongen totalt (1) så kan det ju bara gå uppåt i vår?
Och i torsdags var det dödligt kallt efter matchen (Wisconsin och den hemska vinden, kommer INTE att sakna den alls), men vi stannade snällt kvar och hejade på JV för deras match, som spelades efter våran.


Jewlery shopping for prom med Hannah och hennes mamma. Plus ett besök på target för att checka in allt påskgodis! (hittade det awesomest jag sett hittills, inget skämt. visar en video på det senare!)

Och vad hittade vi på target om inte... färdiggjord PB-J! För den som tycker det känns jobbigt med två burkar så kan man alltså få det på direkten istället!