We're dancin' on the edge of the Hollywood sign

den 2011-10-30 klockan 17:48:06
11.47

Fredag:
Skolan var som vanligt, hade inte behövt oroa mig för biologiprovet i alla fall, för det var inte speciellt svårt. Mitt längsta svar var på tre meningar, så det säger väl en hel del? Är mest multiple choise, eller frågor när man ska matcha ett påstående med ett uttryck. Har man hängt med på lektionerna så klarar man sig bra.
Efter skolan hade vi våran sista team dinner, hemma hos ms. Pollock. Hon hade gjort jättegod mat, så det var härligt. Har sagt det förr, men kommer sakna det!
På kvällen gick jag över till Autumn, för hon hade ett party. Vi spelade just dance 3, snackade, dansade och höll på. Hade en jättebra kväll, verkligen. Och det är ju ganska skönt att det bara är tre hus när jag ska hem. Men en grej är lite rolig, och det är att Autumn skulle lätt skjutsa mig om jag ville det. Men... tror jag överlever tre hus somsagt.

Lördag:
Började tidigt med ett skypesamtal med mamma(♥). Halv 10 var jag färdig att gå tillbaka till Autumn. Hon, jag och Gina åkte med Ginas mamma till Woodbury för att klara av shoppingen inför våra halloweenkostymer. Efter x antal timmar var vi färdiga att åka hem till Gina för att börja själva arbetet med dom. Kom hem från henne klockan sex, och då hade jag inte ens börjat med min tutu. Så jag gjorde klart den, samtidigt som jag gjorde färdigt matteläxan. Klockan nio hämtade Autumn mig och vi åkte iväg på en bonfire hos Emily, i Baldwin. Det var nice, och träffade massa härliga människor där. Träffade också George, en utbytesstudent från Georgien, för första gången. Vi har engelska tillsammans, men har aldrig snackat förut, så det var kul. Kvällen slutade med en hot fudge sunday på McDonalds (avis jullan???) tillsammans med Autumn, Lexi och Gina.

Idag var det upp tidigt för att åka till kyrkan som gällde. Nu är jag hemma, och funderar på att ordna någon lunch. Har också en kamp med mig själv - ska jag ut och springa eller inte? Får se hur det slutar. Av nån anledning så har jag ont i ryggen/höften, vet inte vad jag har gjort. Så försöker klura ut om det skulle försvinna eller förvärras när jag väl börjar springa. 
Idag är det Karens födelsedag, vet inte om det innebär att vi ska göra nått speciellt, men jag får väl reda på det senare.

I fredags var alla väldigt aktiva när det gällde att ta bilder, så nu har jag en hel drös att dela med mig av. Och för att ni ska få lite bättre koll på vilka jag snackat om...

Hanna, Emily, Heather, Miranda, jag, Lexi och AutumnSWEDISH FISH. Amerikanerna älskar detta godis, jag förstår dom inte...

Och mamma - vattenproblemet är löst!

Kommentarer
Postat av: mamma

Hej.

Vilka fina bider! Ni ser ut att vara ett underbart gäng, förstår att ni hade kul. Är det röda delfiner? De är ju super goda.

2011-10-31 @ 13:56:34
Postat av: Julia

HOHOHO, med McDonalds kan man inte ha hemlängtan, lev livet.

2011-10-31 @ 16:10:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback