This is peace, and the true happiness

den 2011-10-21 klockan 03:16:01
20.15

En massa små, obetydliga saker, gjorde tillsammans min dag till en riktigt bra dag. Älskar såna dagar. Kan ge er ett exempel. I lunchkön vänder sig Breanna om och säger "Tove, jag har någonting åt dig." Och ur sin väska plockar hon upp en reese's cup. Det är mitt absoluta favoritgodis här i USA. Hon hade fått den under 5th period, och ville inte ha den, så då tänkte hon på mig och sparade den. Och min lunch var räddad.

Imorgon är det sectionals, vårat sista race för säsongen. Och Sam gör sitt sista race, efter att ha sprungit cross country i 6 år. Så jag tänkte överraska henne efteråt! Plus tacka henne, för hon och hennes familj har gjort så himla mycket för mig under min tid här. Hur...?


Med svenskt godis! Råkar veta att daim är hennes favoritgodis från Norge, så jag skickade efter lite från Sverige (nästan samma sak?). Sen är det lite annat jag tycker hon måste prova på.
PS. Josse, imorse vaknade jag, och kom ihåg en del av min dröm. Gissa vad - det jag kom ihåg var på engelska. Himla cool känsla måste jag erkänna.

Kommentarer
Postat av: josse

haha, jag visste att det skulle komma;)

2011-10-21 @ 16:06:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback