Cross Country (mest för dig pappa)

den 2011-10-22 klockan 04:30:57
21.30

Okej, om ni är less på att höra på allt mitt snack om cross country så kan ni skippa att läsa det här. Linnéa, du kan ju hoppa direkt till BILDERNA (som jag är så dålig på att ladda upp...!?). 

Anyways. Sista racet idag, sectionals. Och självklart ville coach Pollock att vi skulle prestera så bra som möjligt. Under hela säsongen har hon varit på mig om det, och speciellt under de senaste veckorna. Inte på ett dåligt sätt, absolut inte, hon har bara försökt peppa upp mig. Ska inte ljuga, ni som känner mig vet det nog redan, men jag är väl inte den personen med bäst självförtroende. Racen jag har sprungit här, jag har tagit mig igenom dom med bra tider, men jag har aldrig gett allt. Inte enligt henne i alla fall. Och efter förra veckan kom Sam's mamma och sa samma sak. Och Sam har också varit på mig hela veckan. "Spring så fort du kan Tove, känn inte att du måste vänta in dom andra i vårat team. You can do it." Och Miss Pollock sa idag att "Det här är en lagsport, men det är även en individuell sport. Du vågar." 
Jag har aldrig varit en löpare. Och innan jag började med det här var min inställning "inga krav, ta det inte för seriöst, bara spring". Jag har inte riktigt vågat ta det på allvar, för då har det känts så jobbigt. Det är hur jag tagit mig igenom säsongen. Och idag skulle inte få vara nått undantag.

Men - idag blev ett undantag. Jag kan ärligt säga att idag försökte jag verkligen. Jag slog mitt PR med 45 sekunder, och det är något jag är himla stolt över. Jag kom till USA med inställningen "jag ska ha ett race under 18 minuter innan jag är färdig med det här". Idag sprang jag på 16.31. Det är en förbättring på över 2 minuter från mitt första race, och jaa, jag är nöjd. Kan inte fatta att jag sitter här och skriver det här om mig själv - kanske har jag tagit till mig USA mer än vad jag själv inser? Här är man inte lagom. Här är man bra!

Joe köpte en ny kamera tidigare idag, så jag har lite bilder från själva löpningen. Plus några andra, allt för att göra er nöjda!PS. Pappa, kommentaren "Go for it dude!! coola pappan du vet. Kram" gjorde min morgon. Tack!

Kommentarer
Postat av: Ida

Åhh vad roligt att det gick bra Tove!

Jag är stolt över dig!puss

2011-10-22 @ 09:52:12
URL: http://iikarlsson.blogg.se/
Postat av: Mari

HÄRLIGT!! Jag visste att du skulle fixa det! Du är bäst och det har du alltid varit!

Jag gillar att du har tagit till dig USA och säger att du är bra!;) Så glad för din skull! :D <3

2011-10-22 @ 11:13:13
Postat av: mamma

Grattis! Jösses vad du kan.. Kram

2011-10-23 @ 08:59:30
Postat av: linnéa

Härligt Tove! Jag ville bara ha mer bilder, du är inte dålig eller så hörredu! :)

2011-10-24 @ 13:28:21
URL: http://endagsomlinnea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback