REESE'S

den 2011-11-16 klockan 02:15:28
19.15

När jag kom hit till USA upptäckte jag världens bästa godis, inget skämt. Reese's peanutbutter cups. Aboslut mitt favoritgodis! Och jag tror ingen här har kunnat missa det. Och eftersom att det här är USA, och amerikaner är så himla gulliga, så hittar man detta i mitt rum just nu:


En påse med reese's DARK. Fick den av Sam's mamma för några veckor sen, efter Cross Country säsongen var slut. 


Ett halvfullt paket med Reese's peanutbutter cookies. När Autumn hade sin tjejkväll för några veckor sen köpte hon dom här kakorna för att hon vet att jag älskar reese's, och sen lät hon mig behålla paketet(och resten av kakorna såklart).

+Ett antal småpaket från Halloween.

Eftersom att jag ändå är inne på ämnet(och eftersom att jag inte är speciellt sugen på att plugga), så tänkte jag dela med mig av lite andra reese's-relaterade fakta som kan vara kul att veta:

För några dagar sen fick jag ett MMS av Katelyn, där hon skickade med en bild på ett glasspaket hon hittade i sin frys. Det var reese's-glass

När vi gick bus eller godis hos Hannah så tömde hon alla reese's dom hade i min påse. 

Varenda gång vi är på glasställen så hittar jag ett alternativ med reese's nermixat i glassen, och gör jag inte det snabbt nog så hittar någon annan det åt mig.

Igår kväll upptäckte jag att dom säljer reese's WHITE på macken här i Woodville. Nån dag framöver ska jag köpa ett pack och ta med till skolan så att jag och Katelyn kan testa dom.

tydligen finns dom i sverige oxå!? Tack för infon, nu ser framtiden ljusare ut!

Kommentarer
Postat av: lisa

det finns i sverige :p

2011-11-16 @ 02:41:20
Postat av: jullan

haha, tove och kakor ! Gillare

2011-11-16 @ 12:51:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback