Black Friday

den 2011-11-25 klockan 19:40:59
12.40

Okej, ni som känner mig vet att jag inte är någon shoppare, men Black Friday var galet! (även om jag inte handlade speciellt mycket nu heller)
För er som inte riktigt har koll, det är reor som börjar natten mellan torsdag och fredag. I vanliga fall brukar dom börjar vid 3 på fredagmorgonen, men i år öppnade några affärer vid midnatt, och Walmart öppnade redan 10 på torsdagkvällen. 
Vid kvart i 10 igårkväll så packade vi en van med människor och körde iväg mot Eau Claire. Vi kom till Walmart vid halv 11, och det var helt sjukt hur mycket folk det var där. Har aldrig sett såna köer förut. Jag letade inte efter något speciellt där, vilket var lite skönt, för det var så packat med folk.
Något jag däremot letade efter var en iPod, och samma sak med Brianna. Vi hade spanat in dom på target, och det öppnade vid midnatt. Så efter Walmart åkte vi till target. Vi kom dit ungefär halv 12, och då var det redan en kö nästan runt hela affären (kom då ihåg att taget är enormt), så det var folk där kan jag lova. Vi stod i kö 45 minuter innan vi kom in. Direkt vi kom in löpte vi till elektronikavdelningen, och där fick vi stå i en kö i ytterligare en timme för att få veta om det fanns iPods kvar att köpa. Score - när jag kom till kassan köpte jag den sista vita Ipoden! Då var klockan ungefär halv 2, och vi hade stått i kö fram tills dess. 
Efter target åkte vi till Kohl's, och där hängde vi tills 20 över 3. Köpte ett par svarta dressbyxor. Ingenting jag var jättesugen på att köpa, men behöver dom till kören och till kyrkan.
Klockan 3 öppnade ett köpcentrum, så efter kohl's åkte vi dit. Vi köpte mat (tacos kvart i 4 på morgonen, inget konstigt med det) och gick runt. Klockan 5 bestämde vi oss för att åka tillbaka, så vi var hemma vid 6 igen, och då kraschade alla i sina sängar. Jag vaknade nyss, så ska gå ner och se vad som händer idag. 

Det här blev långt, men pappa, här har du din "rad" om shoppingen. Jag hade så himla roligt! Men tror inte jag skulle vilja vara en "seriös shoppare" en sån här dag, med långa listor på grejer som måste införskaffas. Galna amerikaner alltså... Men är lycklig att jag hittade min iPod! På flygplanet hit gick min vanliga sönder, så jag har varit utan en sen dess. Nu är bara frågan om ni vill att jag ska vänta tills jul innan jag får börja använda den mamma och pappa..?dålig bild, men det här är det bästa jag lyckades med. Kö utanför taget

Kommentarer
Postat av: pa

Ladda in och njut så klart och God Jul

2011-11-25 @ 22:53:08
Postat av: Mamma

Underbart! Fantastiska bilder glada men trötta, som det ska vara. Vilken tur att du hittade en IPod. Börja ladda in musik, lyssna och njut. God Jul i förskott<3 Kram IPS+M

2011-11-25 @ 23:37:15
Postat av: Carina Bergqvist

Hej!

Kul att läsa om dina upplevelser i USA? Jag förstår att det är både roligt och spännande men också lite jobbigt. Jag vet. Bodde i två år i Los Angeles i min ungdom.

Ibland var det tufft men ändå otroligt utvecklande. Minnen att bära med sig hela livet.

Här i Skellefteå vill det aldrig bli vinter. Storm och 5 grader varmt ikväll. Jag längtar efter snö så att julstämningen kan infinna sig. Imorgon är det ju advent.

Jag jobbar bara en dag i veckan på Vita skolan i år. Jobbar i åk 1. Otroligt kul! Eleverna är helt fantastiska! Det var du också när du var min elev. Verkligen!!!

USA har tur som får låna dig ett tag! Ha en fortsatt fin tid!Hälsningar

Din "gamla" lågstadiefröken Carina

2011-11-26 @ 19:19:55
URL: http://Genevebloggen

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback