17.44

den 2011-11-07 klockan 00:44:38
Var ett tag sen, har inte haft tid för datorn i helgen.
I torsdags efter skolan åkte jag med Sam och hennes mamma upp till North Dakota för att besöka ett collage Sam funderar på. Så på fredagen var vi där, väldigt coolt. Sen körde vi hem igen. 14 timmars bilåkande för det besöket, men det var så värt det! Resten av helgen har jag bott hos Sam med henne och hennes mamma, och jag har haft det så himla bra.
Orkar inte låssas för mig själv längre, utan jag erkänner det, jag vet att jag skulle kunna ha det så mycket bättre än vad jag har det nu när det gäller min värdfamilj. Och det känns väldigt jobbigt. Bara att komma "hem" nu i afton, och spendera mindre än 10 minuter här, bekräftar tankarna jag gått med hela helgen. Det kan inte vara meningen att jag ska behöva känna så som jag gör just nu. Jag har ju bara 10 månader här?

Den här helgen, för en gångs skull har jag haft människor att PRATA med. Om allvarliga saker, men likaväl bara allmänt småprat i bilen och runt matbordet. Och den största skillnaden var nog att jag kände mig - och vet att jag var - önskad. Jag vet att dom ville ha mig där eller vad man nu kan säga. Och den känslan har jag inte känt sen jag åkte hemifrån. Det var tufft att inse.

Insåg just att jag nog aldrig varit såhär ärlig på min blogg. Hoppas ni är okej med det. Jag är lite off för tillfället

Kommentarer
Postat av: Julia

Tråkigt att det ska vara så, hoppas allt löser sig. Tänker på dig!

2011-11-07 @ 16:04:13
Postat av: mamma

Bra att du är ärlig och det kommer att lösa sig!

Kram

2011-11-07 @ 23:54:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback