need backup

den 2011-05-23 klockan 21:17:36
Händer inte mycket här på bloggen, men om sanningen ska fram så händer det inte speciellt mycket över huvud taget just nu. Inte när det gäller USA i alla fall.
Fick en glad överraskning imorse när jag öppnade hotmail och såg ett mail från min värdmamma. Stod inte något speciellt egentligen, men roligt att hon bryr sig såpass mycket att hon mailar ändå. Hon frågade bland annat om det var okej att Beth (den yngre av mina värdsystrar) la till mig som vän på facebook. Självklart, så nu är vi vänner! Såg att hon var inne i chatten och tänkte ta mod till mig att skriva, men där tog det stopp. Känns lite konstigt att skriva till henne, eftersom att vi förmodligen inte kommer ses speciellt mycket under året, då hon har flyttat hemifrån. Men det vore ju ändå roligt att snacka med henne! Meen... Hur börjar man ett chattmeddelande till någon man aldrig träffat förut?

vilken tisdag (...)

den 2011-05-17 klockan 15:07:45

Puuuh, idag gjorde jag bort nationella i matte B. Det är en av kurserna jag har pluggat in inför mitt år i USA. Så kan inte säga att jag hunnit plugga speciellt mycket, men det kändes helt okej ändå. Fast ibland funderar jag på varför jag valt att göra det här. Inte valt att åka till USA, för det har jag aldrig ångrat en sekund. Men varför var jag så inne på att kunna komma tillbaka till min klass sen igen? Vore det inte enklare att bara hoppa in i 2:an när jag kommer tillbaka? Gå om en klass för det här, ja det kan lätt vara värt det.
Men nu är det såhär, och jag är glad att kursen är över. Nu har jag gjort bort den i alla fall.

Fick för övrigt ett mail från explorius idag. ÄNNU en spruta måste tas. Can't wait.


Hamnade här direkt efter provet för några timmar sen, planerar att stanna ett tag


bara för att jag lever

den 2011-05-14 klockan 09:53:55
Tänkte bara logga in och uppdatera litegrann! Sitter och försöker skriva lite på en svenskarapport, och självklart tar man första bästa chans att slippa jobba.
Finns egentligen inte så mycket att snacka om, går bara och väntar på att jag ska kunna börja ansöka om visum. Och i och med visumfixandet så blir det ju även en resa till Stockholm, känns ju inte helt fel.
Annars då? Jag är fast med en envis förkylning, men annars leker livet helt okej. Ska snart iväg och sälja fika på lillasysters match och ikväll blir det middag med några fina.Känns som om det värsta med nästa år kommer vara bilderna...? då har jag ju ingen majsan som kan hjälpa mig. måste jobba på det

tipset

den 2011-05-07 klockan 09:01:24
Vet inte om det kommer hända så väldigt mycket här på bloggen än, känns inte som det finns jättemycket att berätta. Eller okej, jag har mailat med min värdmamma, hon verkar gullig. Hon berättade att det finns fotbollslag, lite om vädret osv. Ska inte ha för höga förväntningar nu, men det låter verkligen bra!
Men hursomhelst, det jag tänkte komma till var att ni kan ju följa min blog på bloglovin, så missar ni inte när jag väl uppdaterar. Bara att klicka på bilden nedanför ju!
 

PLACERING

den 2011-05-05 klockan 19:41:39
OKEJ NU HAR DET HÄNT. SOM JAG VÄNTAT.

Förlåt för utbrottet ovan men är väldigt uppe just nu. Fick ett samtal från explorius tidigare ikväll och dom har hittat en placering åt mig. Så den 19e augusti lämnar jag landet för att åka till Wisconsin. Familjen består av en mamma, pappa och 2 döttrar. Hund och 2 katter också! Har fått alla deras ansökningshandligar skickade till mig också, så sitter och pluggar in mig på det. Det ser ut att bli kanon! Nu känns det verkligen som om det här börjar på riktigt! Shiiit vad jag är glad just nu!

Informationsmöte

den 2011-05-04 klockan 21:44:47

Äntligen hemma efter en lång dag. Började i skolan, för att sen åka vidare mot Umeå. Det var dags för det obligatoriska informationsmötet, och närmast härifrån var Umeå. Där satt alltså jag och ett gäng andra utbytesstudenter och lyssnade i typ 4 timmar. Där berättades det om precis allting, allt ifrån visum till vilka dumma frågor som kan dyka upp i USA (finns det verkligen isbjörnar på gatorna i Sverige?). Det här gjorde mig verkligen ännu mer taggad, längtar sjukt mycket!!

ett av alla häften som följde med hem (plus en snygg lillasyster)


Första inlägget!

den 2011-05-03 klockan 21:04:30

Dags att starta upp den här bloggen nu då! Anna har fixat designen åt mig, så nu har jag ingen anledning till varför jag inte borde börja skriva.
Som ni förmodligen fattat så kommer den här bloggen handla om mitt år i USA. Finns inte så mycket att säga just nu, för jag har inte fått min placering än. Men imorgon ska jag till Umeå på informationsmöte, så därför tänkte jag dra igång det här nu. Hur mycket uppdatering det blir återstår att se, jag skriver när jag har något att berätta helt enkelt! Om typ 3½ månad drar jag iväg på mitt livs hittills största äventyr. Can't wait!