Another Thursday

den 2011-12-09 klockan 03:28:49
20:28

Idag kändes det nästan som julafton, två gånger om! Lovar att förklara båda anledningarna, men börjar med den andra, för jag behöver Autumns hjälp med den första.

Hade fått ett paket från farmor! Fem par lovikavantar som jag kan ge bort i julklapp till olika personer. Tidigare i höstas stickade hon ett par och skickade till mig, och jag har aldrig haft så populära vantar förut. Så det kommer bli asbra. Plus en påse med lösviktsgodis. Och ett kort som fick mig att bli alldeles varm och glad, som vanligt.♥
MEN inte nog med det. Pappa hade stoppat ner ett paket leverpastej. Seriöst pappa, det kan inte ha varit många dagar sen jag satt och längtade efter leverpastej (det kanske finns att köpa här, men jag har aldrig sett det iaf). Gissa vad jag kommer ha på mackan ikväll!!

Annars då? Michelle skjutsade mig till doktorn efter skolan, för att kolla upp varför jag aldrig blir frisk, och på vägen hem så åkte vi förbi stallet där hon har sin häst. Jag har alltid varit lite rädd för hästar, men jag tänkte att det var lugnt, ingen big deal. Ger honom lite morötter, och vad händer? Han försökte äta upp mitt finger istället. Det gjorde ont. Jag visste väl att det fanns en anledning till varför jag alltid hållt mig undan hästar. Och varför jag borde fortsätta med det.


Kommentarer
Postat av: pappa

Leverpastej ska finnas att köpa.Hittade det här inlägget på nätet. braunschweiger heter det jag köper här och finns i tre olika varianter. de är jättegoda och finns att köpa överallt. rainbow, cub, etc.

2011-12-09 @ 07:15:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback