LETS GO

den 2011-12-06 klockan 00:31:59
17.31

Woow, där trodde jag visst att jag skulle slippa undan lite för enkelt. Nää men tack för hjälpen, ska göra mitt bästa att fortsätta som tidigare! Gillar att blogga ibland, och jag är säker på att jag kommer uppskatta det när jag kommer hem igen.

Vad har hänt sen senast då?

Vår youth group åkte till the cities för att arbeta med Operation Christmaschild. Det är ett stort projekt över hela USA, som går ut på att människor får fylla en skokartong med leksaker, kläder, godis, tandborstar, tandkräm, skolgrejer och sånt, och sen skickas dom iväg över hela världen till barn som behöver dom. Vad vi gjorde under dom fyra timmarna vi jobbade där var att vi gick igenom paketen och kollade så att det inte fanns någonting som var farligt i dom. Pengar (kan orsaka trubbel för familjen som tar emot boxen), vätskor, pulver, grejer som påminner om krig och annat. Det var verkligen något jag uppskattade att göra. Fyra timmar av vårat liv - det är inte speciellt mycket. Men det kändes värdefullt. En bra grej, som jag lätt skulle kunna göra om. Plus att vi hade kul undertiden. Älskar min youth group.

Fredag-lördag hängde jag med Sam och hennes familj

Jag visade mina skillz i köket och visade dom hur man bakar lussebullar och pepparkakor, och dom visade mig hur man gör lefse, någonting norskt, vet inte vad jag ska kalla det, bröd/bakverk ungefär. Allt blev väldigt lyckat iallafall! Mindre kul var väl vad som hände med lussebullarna men... Dom har en galen hund, och när vi var borta på lördagen så hoppade han upp på kökbänken, slet sönder påsen och TUGGADE på typ alla. Oops. Jag tyckte det var småkul, men det gjorde tydligen ingen annan.


På lördagen åkte vi in till Minneapolis tillsammans med Sams mormor och morfar för att springa ett 5K-race. Reindeer run! Vi sprang tillsammans med grinchen, renar, jultomtar, älvor och julklappar. Det var ingen allvarlig tävling, utan mer en fun run. Och det var grymt roligt! Nu är vi taggade för valentines day run, där dom tydligen har helt fantastiska kakor i slutet. 

Det är vad jag hinner med just nu. Vi ska iväg till skolan på en bankett, Autumn är med i National Honors, så det är middag och nån slags samling i aulan. Love

Kommentarer
Postat av: mamma

Så jätte fina och intressanta bilder. Uppskattar att du delar med dig av både bild och text. Gissa om jag är glad att du inte "kom undan så enkelt".

Hoppas banketten bjöd på mkt roligt!

<3

2011-12-07 @ 19:02:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback