Lite tankar sådär på kvällssidan

den 2011-12-21 klockan 05:23:17
Det är inte alltid så lätt att vara en utbytesstudent. Vissa gånger önskar jag bara att jag kunde få ha min familj här, några som känner mig utan och innan. Vissa grejer kändes bara så mycket enklare när jag var hemma. Här kan det hända saker, småsaker, som får mig att bli så himla känslosam, och jag är inte van vid det.
Ikväll hade jag en filmkväll med Sam och Gabby, och vi tittade på Love Actually. Det var jättemysigt, älskar verkligen den filmen. När jag skulle åka hem gav jag Sams mamma hennes julklapp, och som svar på det fick jag en hel kasse med presenter av henne. Blev så överraskad, och det kändes så fint. Att det finns människor som bryr sig så mycket om mig - utan att ens förvänta sig någonting tillbaka. Det gör mig bara så... glad? Underbart hur vissa personer kan vara. Och mina fina amerikanska vänner som jag tycker så mycket om. Gud, livet som utbytesstudent är verkligen som en bergochdalbana ibland (sa jag ibland? menade såklart 95% av tiden). Som tur är finns det alltid bitar som ger en känsla av trygghet, och dom har jag lärt mig att uppskatta.

Kommentarer
Postat av: Ebba

Hejsan!

Nu kommer jag med en liten hälsning här. Jag är en trogen läsare, som, ja nästan varje dag, är inne och kollar ifall något nytt inlägg tittat fram. Du verkar ha det grymt bra därborta, njut av det!

Nu vill jag önska dig en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR! :D

Kram

2011-12-21 @ 21:16:14
URL: http://ebbalundgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback