It's beginning to look a lot like Christmas

den 2011-12-16 klockan 05:26:46
22:26
Som ni ser har Anna fixat till bloggen igen, så nu har ni lite nya bilder att kolla på!

Det är 10 dagar kvar tills jul, och ikväll har jag slagit in mina julklappar. I helgen kommer vi att göra bort vårat julfirande här i Wisconsin. På lördagen ska vi åka och fira med Barrys sida av släkten, och på söndagen ska vi fira med bara våran familj. Anledningen till att vi öppnar julklapparna innan själva julafton är att vi inte kommer vara hemma. Julen kommer jag att fira i Texas med min värdmammas familj, vilket kommer bli sjukt kul! Ser fram emot att få se mer av USA, och vad är mer annorlunda än Wisconsin om inte Texas?
Det kommer att bli min första jul utan snö, vilket kommer bli annorlunda, men jag är säker på att det kommer bli bra. Sen kommer det ju kännas väldigt annorlunda att fira jul utan min familj och min släkt, eftersom att det är vad jag alltid har gjort. Men jag är säker på att den här julen kommer bli bra, för jag är omgiven av fantastiska människor här också. Och mina kommande jular kommer jag ju att få spendera hemma i Sverige.

Kommentarer
Postat av: tova

hej! jag tycker din blog är jättebra och intressant, jag själv funderar på att ta utbytesår så jag har lite frågor, har du någon mailadress? hade varit jättesnällt om du ville svara på lite frågor! kram

2011-12-16 @ 13:46:12
URL: http://tovasbakblogg.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback