En ordentligare uppdatering

den 2011-12-26 klockan 15:57:54
8:57
Det är morgonen efter Christmas Day, huset har inte riktigt vaknat till liv ännu, så nu tänkte jag passa på och uppdatera er om julen.

Har alltså firat min första jul i USA nu. Vi gjorde inte så jättemycket igår, men det var mysigt. Vi åkte till kyrkan på förmiddagen, men det var inte riktigt som "kyrkan". Prästen pratade om Gud i fem minuter ungefär, resten av tiden vet jag inte riktigt vad han höll på med, men det var ganska kul. Han pratade om helt andra saker, och slängde bara in ett "Hallelujah, Jesus, we love you" lite här och där. Efter det så åkte vi hem och chillade, såg filmer typ, fram tills julmiddagen. Fick äta julskinka, och det är ju äkta jul, så vad mer kan man fråga efter? Så där var julmaten räddad! Plus att vi åt corn casserole, som är helt fantastiskt. Jag vet inte om man kan kalla det julmat, men jag skulle inte ha något emot att införa det på julbordet där hemma. Nog om mat. Efter att alla var så mätta att vi knappt kunde flytta oss så tog vi det lugnt, öppnade lite presenter, och sen drog "männen" iväg till en bar för att kolla på football (The Packers spelade), medan resten av oss stannade hemma och spelade spel. Kvällen avslutades i sängen framför en film.

Jag hade en jättebra jul. Jag är så glad att jag bytte familj, för jag fick inte bara en jättefin familj att bo i, utan även en härlig släkt. Alla har kul tillsammans, och jag känner mig verkligen välkommen. När jag var i Sverige var det en sån här familj jag hoppades jag skulle hamna i - och efter 3½ månad så gjorde jag ju det!
Jag har fått fina julklappar, blackhawk-grejer och massa choklad bland annat. Den här julen blev annorlunda, men det är ingenting negativt. Jag har bara bra minnen att ta med mig hem igen! Massa pussar och kramar till alla er där hemma - även fast ni inte är här så tänker jag på er♥


min julklapp från autumn - jag vill seriöst aldrig ta av mig dom. Nu när jag äger dom kan jag nästan förstå hur en del människor kan komma till skolan i sina pyjamasbyxor.


tror inte jag visat en ordentlig bild av mina värdsyskon, men här har ni oss, Alec, jag och Autumn.


Autumn med Ava, lillkusinen på 2 år

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback